VILLIAN OG JEG TOG TIL SOMMERFESTEN.. ALENE..

DE SJOVESTE TING SOM VILLIAN HAR SAGT/GJORT!!

Annonce

img_4562

Små børn er sjove, man blive udsat for lidt af hvert, og der bliver sagt en masse sjove ting. Nedenunder har jeg et par eksempler.

1. Villian og Martin står nede i arkaden, og på et tidspunkt kommer der en dame hen til butikken, og det første Villian siger er; “Hej, mit navn er Villian, og jeg siger hvorfor hele tiden!”. Jeg var FLAD af grin da Martin gav mig et kald for at fortælle mig det.

2. Jeg sover for det meste uden BH, og en morgen vågner jeg op ved at Villian hiver fat i mine bryster og siger “Mor, du har kæææmpe bryster” mens han skraldgriner. Nu har jeg så efterfølgende fundet ud af, at han siger det til næsten alle kvinder, og nu er sætningen blevet anderledes; “Du har store bryster li’som min moaaar” mens han trykker på brysterne (hvis han kan komme til det) og griner. Stakkels kvinder, ha ha.

3. På et tidspunkt havde han en tildens til at rive bukserne ned på Martin og jeg! Det gjorde han fordi, at han godt kunne lide at se vores reaktion når han gjorde det, Martin grinte og jeg blev en smule sur, da man jo ikke gør sådan noget, fy fy..
En dag står Villian og jeg i kø nede i fakta, og jeg er iført træningsbukser, en rigtig slaskesøndag! Vi venter og vi venter, køen er forholdsvis lang. Lige pludselig river han dælme bukserne ned på mig… I fucking fakta… Foran en masse mennesker, tror i jeg blev flov? og rød i hovedet? JA! Så står jeg der, iført mine mormortrusser, og samtidig med at jeg trækker mine bukser op, står jeg og skælder min søn ud, som står og griner. Det er nok på listen over nogle af de mest pinlige ting som jeg har oplevet! Tænker at den ligger på en stabil 5 plads lige pt….

4. I vores gamle lejlighed havde Villian et telt, som han virkelig elskede – det var fyldt op med alt hans yndlingslegetøj, som ligesom teltet er købt i hans yndlingsbutik Børnenes Kartel. En dag sidder han og leger derinde, og han har faktisk været derinde i et stykke tid, men det tænkte jeg ikke videre over. Jeg havde besøg, og sad med en kop kaffe ved spisebordet som var ved siden af teltet. Pludselig lugter det rigtig fælt, hvor jeg så siger “Puhhh Villian, har du slået en prut?”. Han kommer ud med hænderne bag på ryggen og siger “Nej… Jeg har lavet en lårt” hvor han derefter stolt viser den frem, for at give mig den. Det var vammelt, men jeg kunne simpelthen ikke lade vær’ med at grine. Så står han der, pavestolt over en varm dej som han lige havde lagt.

5. Jeg indrømmer gerne, at jeg her den anden dag gjorde noget dumt – nemlig at køre halvvejs over for rødt, men hvem har ikke prøvet det? Hvaaaa??? Jeg var bare sådan “FUCK”, og Villian gjorde mig opmærksom på det med det samme, han holder nemlig øje. Han vendte hovedet og kiggede hen på mig, mens han råbte; “MOAR.. Du er en fartbøøøøl’, det må du ikk!” Og nu uanset hvad jeg gør eller siger når vi kører bil, så er jeg en “fartbøøøl”. DAMN IT!

Her var lige et par stykker, jeg har selvfølgelig mange flere – men dem får i når der kommer en part 2, som nok kommer op en af dagene, og der kommer der en RIGTIG sjov en!

Det kunne også være sjovt hvis i havde nogle gode nogle, så kunne jeg også dele nogle af dem i et indlæg? Børn er jo sjove.

unavngivet

7 kommentarer

 • Nikoline

  En pige jeg passede sagde til mig, også i en kø i Fakta, “er du voksen?” jeg svarede “det er jeg” så sagde hun “men hvorfor har du så sådan nogle små bryster? Man kan jo overhovedet ikke se dem” … fuck dig møgunge;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Puha med 3 børn kommer der hurtigt nogle gode.

  Neo vores mindstefis vælter dem ud af ærmerne. Forleden snakkede jeg med min far på handsfree i bilen da neo begejstret råber moar kan du lugte min prut hahahaha jeg svarer næh men han insisterer. Ej altså mor, snif lige ordenligt med næsen og lugt. Kan du slet ikke lugte min prut? Min far var ved at brække sig af grin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Hahah det er så sjovt sådan noget 😀 Love it

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Var i praktik i en børnehave på et tidspunkt også sang vi Søren Banjo mus, hvor der bliver sunget noget med chokolade overtræk, så spurgte pædagogen om nogen vidste, hvad overtræk var også en pige på 3 år sagde “ja, det er sådan noget når man ikke har flere penge i banken” 😂😂😂

  En veninde fortalte mig også på et tidspunkt at hun gik med sin nevø på 3 år, hvor de gik forbi et flag, der stod på halv. Han spurgte så, hvorfor flaget var så langt nede. Hun fortalte selvfølgelig at det var fordi, at nogen var død. Så sagde han “Nå. Det var da synd han ikke nåede at hejse flaget op i toppen inden han døde” 😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Min storebror var VILD med Peter pedal da han var lille, og fik læst historie hver evig eneste dag både hjemme og i børnehaven. En dag bliver han hentet af vores mor, og ude på gaden ser han en mørk mand cykle, og ungen råber fandeme SE MOR ABEN KAN CYKLE! 😂😂😂 aldrig har hun været så flov

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VILLIAN OG JEG TOG TIL SOMMERFESTEN.. ALENE..