8 TING VI ALLE GJORDE SOM BØRN, OG SOM VI ALLE ØNSKER AT VI STADIG KUNNE

JEG SKAL VÆRE MED I ET NYT OG ANDERLEDES PROGRAM!

p2020856
Hi guys! Godt nyt, for nogle… måske.. Men altså, her kommer en nyhed! Jeg skal være med i et nyt program, og det er et program som er meget anderledes end hvad jeg hidtil har deltaget i. Dette program er hyggeligt, og kommer IKKE til at foregå på TV3, heldigvis.

Jeg ved ikke hvor meget jeg må afsløre, men optagelserne foregår i november, og jeg kommer til at være med i to afsnit. Jeg tænker godt at jeg kan afsløre, at det kommer til at handle om børn, men hvad det er, det gætter i ikke – da det bliver et helt nyt program.

I kommer i dette program, til at se mig fra en anden side end hvad i nok har set indtil videre. Jeg kunne aldrig finde på at deltage i programmer som Paradise Hotel, dagens mand osv igen, det er for useriøst, så det er slut. Ej okay, hvis jeg fik tilbud en mil for at være med, så havde jeg nok sagt ja, men hvem havde ikke det, ha ha. For en million ville jeg gøre mange ting!

Meeen.. Det var egentlig bare det her som jeg ville dele med jer – lad os håbe at det bliver godt!

Btw.. Så er jeg jo også med i et andet program, som begynder til foråret – og spørg mig lige om jeg gider? NEJ. Først sagde de at det ville komme ud i april, så sagde de efteråret og nu foråret? Damn.. Det skal bare overståes! (læs mere om det, her)

unavngivet

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 TING VI ALLE GJORDE SOM BØRN, OG SOM VI ALLE ØNSKER AT VI STADIG KUNNE