JEG SØGER EN SUGAR DADDY (INTERVIEW)

JUBIII – EN BLEFRI DRENG OM NATTEN! MEN…

_mg_1036Yaaaay… Villian har været blefri siden juni, pånær om natten… Men NU har vi fået en blefri dreng, eller, det har vi haft i en to ugers tid – UDEN UHELD! Jeg er simpelthen så stolt, han er bare så dygtig!

Med hensyn til Villian, så er jeg ikke typen som presser ham, det var ham selv som kom og sagde til mig, at nu var han klar, han ville ikke have ble på. Der blev jeg vildt glad, men jeg regnede ikke med at jeg ville vågne op til en tør seng, men det vågner jeg op til hver morgen! Dog er der en ting som vi mangler, og det er altså sutten, den dumme sut. Han har suttebid, så den skal altså bare helt væk, men jeg ved ikke helt hvordan jeg skal gribe det an? Han accepterer at den ikke må bruges om dagen, men han kan ikke undvære den om natten? Jeg har det vildt dårligt med at skulle tage den fra ham, da det er hans tryghed, men han er 3 år, så nu er det altså ved at være på tide.

Hvad gjorde i? Har i eventuelt nogle gode råd, som måske kunne hjælpe os? Og derudover, hvordan gik i da i fjernede sutterne?
_mg_1038
_mg_1037
unavngivet

18 kommentarer

 • Marianne

  Hej Anna.
  Tillykke med at han er blefri, det er så dejligt når det sker, og de bliver stolte over dem selv og ser forældrenes stolthed over dem.

  Med hensyn til sut, så prøv et suttetræ, vi gjorde det med min bonusdatter da hun var omkring villans alder, vi tog hende med ud til et suttetræ og hængte sutten op og så gik vi ud og købte et gave bagefter. Ellers sig til ham at han kan gi den til julemanden, det ka også være en mulighed 😊
  Held og lykke
  Mvh Marianne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Med min lille pige som idag er 5 år, sendte vi den op til “julemanden”. Vi startede ud med kun af bruge den når hun græd. Hun stoppede med helt af bruge sut sol 3,5 årig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Med min lille pige som idag er 5 år, sendte vi den op til “julemanden”. Vi startede ud med kun af bruge den når hun græd. Hun stoppede med helt af bruge sut som 3,5 årig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marion

  Vores den ældste havde også suttebid. Vi Var til tandlægen og hun sagde den sut skulle væk. Bum dagen efter var han ugen sut.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Prøv at skrive en ønske sedel med ham til jule manden sammen med et lille brev hvor at i skriver i at han i år gerne vil bytte sutterne for at få en gave 😄 giv eventuelt en historie om hvordan at julemanden samler på sutterne 😄 eller i kan gå ned i en legetøjs forretning og “bytte” sutterne til noget legetøj eller en krammebamse som han kan sove med om natten og som han istedet kan finde tryghed ved 😄 håber det lykkes for jer at komme af med sytten snart 😄 knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie

  Da min søn skulle af med sutten om natten, fortalte jeg altid jeg ikke kunne finde dem😂 vi ledte sammen, men de var bare væk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ELisabeth

  Mine forældre “glemte” min sut, jeg holdte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Prøv at snakke med ham om at give sutterne til julemanden, det gjorte vi. Sammen med sutterne i en pose blev der lagt en seddel hvorpå der stod et enkelt ønske. Derefter blev det hele lagt samlet op på mormor og morfars loft, og da vi kom derop og kiggede igen efter et par timer var sutterne sørme væk og der lå en gave i stedet.
  Her sagde vi til vores piger at julemanden jo findes hele året, dog kommer han kun frem til jul, men man kan altid give ham ens sutter, og så kommer han gerne med en gave for dem.
  Da vores døtre så spurgte efter sutten samme aften sagde vi blot at dem havde julemanden jo fået nu, til hand små nissebørn. Og så var der ellers ingen problemer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tórunn

  Min datter stoppede med sut her for små 2 måneder siden. Hun blev 3 i august. Vi snakkede længe om at når man er en stor pige så bruger man da ikke sut. I et par uger før hun stoppede bandt jeg den til sendehesten i hendes seng. En ret kort silkesnor (så den ikke kunne kvæle hende) men samtidig lang nok til at hun lige kunne bruge den. Efter et par uger købte jeg et lille akvarie og mad til 2 fisk. Ugen efter kørte vi ud i skoven og hang alle hende 18 sutter op i træet. For nu skulle alle babyfuglene have hendes sutter. Og så fik hun lov at vælge 2 små guldfisk. Hun spurgte et par gange efter sutten de første par dage, men jeg mindede hende bare om at baby fuglene nu havde dem og var blevet rigtig glade for sutterne. Og så gik det hele. 😀 held og lykke med projektet 🖒

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille White

  Min datter bed sutterne i stykker, og sagde til hende at når hun havde bidt dem alle i stykker så var det slut. Da der var hul i den sidste samlede vi dem sammen i en pose, og gik ned i legetøjsbutiken i byen, hun afleverede dem selv og fik en lille gave som tak. Hun var så stolt, spurgte dog efter dem de første par dage, men nu efter lidt over et halvt år siger hun bare, der har vi afleveret mine sutter, hver gang vi går forbi. Også havde jeg lovet at hun måtte få huller i ørene når hun stoppede, hvilket hun havde spurgt om længe. Hun har så ikke fået hullerne endnu, da hun ikke turder alligevel da vi skulle finde et sted at få det gjort 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett

  Vi tog den bare og sagde at nu var han en stor dreng og vi brugte meget tandlægen for hun havde jo sagt at han skulle stoppe med sutten hvis han ville have fine tænder..
  Alt held og lykke med projekt sutte stop. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Min søster tog sin datter med op til alle de nybagte mødre på hospitalet hvor min niece selv gav dem til en sygeplejeske eller sådan et sted hvor man kunne aflevere dem og min anden niece gav dem til julemanden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Både min niece og nevø afleveret deres til julemanden, i Randers storcenter var der en dag man kunne aflevere sutten til julemanden, og så fik man en bamse som tak for sutten 😄 ved dog ikke om man stadig kan det, men mon ikke du kunne få en til at klæde sig ud som julemanden, og villian kan aflevere den, og så købe en gave, så ved han også at julemanden har hans sut, og man kan ikke få den tilbage 😄 eventuelt begynde og snakke med ham nu, og man ikke skulle afleveret sutten til julemanden når det bliver jul ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg er tandlægestuderende og vi lærer at man kan klippe små stykker af den dage efter dag og sige til barnet at det er musen – måske der kunne være Nissen her til jul 😜
  Til sidst er der ikke nogen sut tilbage 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MorTil2Piger

  Min ældste datter var 2,7 da vi tog sutten fra hende. Hun blev så dvask af at have den.
  Hun “betalte” med den i påskeharens legetøjsbutik 😁 (Toysrus) Hun spurgte efterfølgende efter den 2 gange hvor hun græd kort. Men det var sådan set det 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej Anna,
  Vores søn var også meget glad for sin sut og brugte sut indtil han var ca 3-3,5 år. Jeg synes der er en rigtig sød tradition med suttetræer, så børnene på en god måde kan tage afsked med deres sutter. Da vi desværre ikke selv havde et i nærheden, besluttede vi os for at sende alle hans sutter og en flot tegning ind til Ramasjang. Han tegnede en fin tegning, så indsamlede vi samtlige sutter i lejligheden og kom det i en kuvert. Bagefter gik vi en hyggelig tur og kom det i postkassen. Han blev først sur og dernæst ked af det om aftenen, selvom han jo godt var klar over at alle sutterne nu var væk. Jeg trøstede og puttede ham i vores seng, og allerede dagen efter gik det væsentligt bedre. Idag er han snart otte år og nu griner han når jeg fortæller om det 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Margit

  Med træning kunne du så fjerne dine amme-patter? Mine blev blot mere markeret og ikke pæne igen.. hvad med den nedre region? Mine læber er stadig ret tydelige og ikke særlig pæne

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG SØGER EN SUGAR DADDY (INTERVIEW)