JEG OVERVEJER AT BLIVE STERILISERET

DERFOR FIK JEG LAVET MINE LÆBER (FØR/EFTER BILLEDER)!

pa212234-1Hi guys! Så blev det min tur til at få lavet læber, og jeg har i den grad ikke fortrudt det. Jeg er vildt dobbeltmoralsk, dobbeltmoralsk på den måde, at jeg aldrig har forstået botox og restylane… men altså.. man har jo et standpunkt til man tager et nyt? Det har nok også noget at gøre med, at nogle folk måske får lidt for meget i når det er? Det synes jeg nemlig ikke er flot, da det ser meget unaturligt ud. Men det er jo smag og behag, folk skal gøre lige præcis hvad de har lyst til, det vigtigste er jo at man selv føler sig tilpas.

Der er så mange som får lavet læber lige i tiden, og ja… Jeg må indrømme at jeg blev lidt nysgerrig, og ærligt, så har jeg faktisk altid villet ønske at jeg havde store naturlige kysselæber, men nej. Min veninde fik sine læber lavet nede hos Nygart for et par måneder siden, og hendes resultat blev simpelthen SÅ flot og naturligt, så nu ville jeg altså også prøve det.

Jeg er så tilfreds, sådan virkelig. Helle som arbejder hos Nygart i Aarhus er simpelthen så dygtig, mine læber ser så naturlige ud, det er så flot. Jeg skal 100% ned og have mine læber fyldt op igen når det begynder at fade ud.

Nygart lavede jo også mine bryster, og det resultat er jeg også super glad for! Dog skal jeg til klinikken i København igen, for der er lige noget som skal rettes (læs om det her).

Udover læber, så bliver næste projekt nok permanent hårfjerning! Det kunne altså være rart at slippe for at barbere ben. Men nu ser vi, lige nu fokuserer jeg mest på læberne, er simpelthen så glad for resultatet – derudover gjorde det for mig slet ikke ondt, og halloooo… Jeg gjorde det uden bedøvelse! Sejt ikke? He he.

pa212226-1

img_5013

Øverste før/nederste efter <3

Nygarts facebook, her

Nygarts Instagram, her

unavngivet

2 kommentarer

 • Ditte

  De læber du har fået lavet virker ret usymmetriske. Jeg føler dig på Instagram, og især på dine live stories er der synligt. Det gælder især overlæber.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Hej Ditte. Hvis du har set min my story, så har jeg forklaret hvorfor, så er det fordi at jeg har en voldsom strittand – og det gør at min ene læbe trækker sig mere op i den anden – så det er ikke Nygarts fejl 😉 Hun puttede endda mere i den ene side end den anden!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG OVERVEJER AT BLIVE STERILISERET