13 TING SOM IRRITERER MIG

LÆS HER! Den fedeste julegaveidé..

image

Hi guys! Nu nærmer julen sig, og det glæder vi os til, gør vi ikke? Jo vi gør…. Eller, jeg gør i hvert fald. Jeg er allerede gået igang med at købe julegaver, det gør jeg altid i november! Det gør jeg af to grunde, og en af grundene er, at man så ikke skal stresse over det – og den anden grund er, at man så ikke ender med at stå i 0,- hele december måned, det er jo ikke helt billigt, specielt ikke når man er mange i en familie! Anyway…

Jeg synes ofte at det kan være rigtig svært at finde gaver til mine forældre, hvert år bliver det næsten det samme. Min mor får en parfume og lidt makeup, og min far får nattøj og futsko! Same “shit” every year. Men i år har jeg fundet den perfekte gave til mine forældre, og faktisk også til Martins mor. Jeg har allerede fortalt dem hvad de får, for jeg kunne simpelthen ikke vente.

I år får de en Frameo digitalramme, og min mor har faktisk allerede fået den. Hun havde fødselsdag i lørdags, så det blev en fødselsdags/julegave fra V og jeg- dog får Martins mor først hendes til jul, så hun må vente lidt, he he, men hun ved at hun får den, og hun glæder sig! yay.

Med en Frameo Social Photoframe (digitalramme) er man klar til at modtage billeder fra både venner og familie. Det eneste man skal gøre er, at tilføje de mennesker, som man ønsker at modtage fotos fra. Med Frameo App kan man nemt fange og dele sine bedste øjeblikke. Min mors ramme er allerede fyldt op med billeder af hendes to børnebørn, og hun er kæmpe fan af den, og det er Villian desuden også! “SEEEE, DET ER VILLIAN, DET ER MIG!”, han er så sød. Under indstillinger (som også er nemt at finde rundt i), har jeg gjort sådan at min mors ramme skifter billede hvert 5 min.

Frameo’s digitalramme kan virkelig anbefales, det er den perfekte julegave. Den kan købes mange forskellige steder, bl.a i Photocare, (online) wupti.com og coolstuff.dk.

image

image
image

unavngivet

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

13 TING SOM IRRITERER MIG