LÆS HER! Den fedeste julegaveidé..

MINE VIPPER ROCKER – SANZI BEAUTY..

Annonce for Sanzi Beauty

image
Hi guys! Iiiiih… Jeg har simpelthen et lækkert produkt, som jeg bliver nødt til at dele med jer. Jeg er begyndt at bruge Sanzi Beauty vippeserum som er helt fantastisk! Jeg har brugt produktet i en måned, hver aften inden sengetid.Sanzi Beauty eyelash growth serum er virkelig et hit for mig, mine vipper er blevet endnu længere og mere fyldige, og så er produktet easy at bruge.

Sanzi Beauty giver længere, fyldigere og stærkere vipper på en sund og effektiv måde, for mig er den blevet uundværlig! Jeg har altid haft lange vipper, men nu er de som sagt blevet endnu længere og endnu fyldigere. Jeg er faktisk begyndt at gå i skole uden mascara, for det behøver jeg i princippet ikke – dog er det selvfølgelig også rigtig pænt med mascara, for så bliver de endnu længere.

Jeg har været så heldig at få skaffet en rabatkode til jer, hvor i kan få 15% rabat på vippeserummen fra Sanzi Beauty med koden “Anna1“. (produktet kan købes, her)

Produktet kan virkelig anbefales, som skrevet, så er det blevet uundværligt for mig! Denne drømme serum er fabulous, og så er den altså ret billig. Serummen er 100% pengene værd, det er den virkelig.

Længere nede kan i se før og efter billeder, og derudover står der hvordan produktet skal anvendes.
23360895_1682126231861072_736006121_n
23361020_1682126201861075_724564604_nMan skal bruge serummen en gang dagligt, og allerede efter 6 uger vil du kunne se et markant resultat, blot se mit nedenunder, hvor jeg efter blot 4 uger, allerede har fået et perfekt resultat.

Sådan anvender du produktet:

1. RENS
Rens dine øjenvipper fri for olier og makeuprester, så hårsækkene lettere kan absorbere serummet.

2. PÅFØR
Påfør serummet på den øverste vippekant en gang dagligt.

3. GENTAG
Gør dette en gang dagligt, indtil den ønskede effekt er opnået

foerefter
foereftre

unavngivet
ØJENVIPPE SERUMMEN INDEHOLDER EN INGREDIENS DER OPRINDELIG HAR AFSAT ØJENMEDICIN, MEN SOM NU OGSÅ ER GODKENDT TIL KOSMETISK BRUG. DER ER OGSÅ TILSAT DEN DOKUMENTEREDE OG PATENTEREDE PEPTID FORMEL KALDET SYMPEPTIDE DER HAR DOKUMENTERET EFFEKT PÅ VÆSKEN AF ØJENVIPPEHÅR.

INGREDIENSER:
Aqua, Glycerin, Arginine, Propylene Glycol, Hydroxyacetophenone, 1,2-Hexanediol, Lactic Acid, Sodium Hyaluronate, Cucurbita Pepo Seed Extract, Echinacea Angustifolia Extract, Disodium EDTA, Caprylyl Glycol, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Myristoyl Hexapeptide-16, Myristoyl Pentapeptide-17, Dechloro Dehydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide.

www.sanzy-beauty.com

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LÆS HER! Den fedeste julegaveidé..