MINE VIPPER ROCKER - SANZI BEAUTY..

HVOR SKAL VILLIAN HOLDE JUL I ÅR, HOS MOR ELLER FAR?

23798570_1699535086786853_1087247710_o

Hi guys! Mange er jer er sikkert nysgerrige omkring vores juleaften mht Villian. Mit og Martins samarbejde går som det skal, dog er, og bliver det aldrig som før, hvilket er en skam, men altså, vi hjælper hinanden hvis der er noget, hvilket er rart.

Martin og jeg har holdt juleaften sammen med Villian to gange, det første år var vi hos mine forældre (alle 3), andet år havde Martin ham (jeg skulle arbejde), og sidste år var vi igen hos min familie (alle 3).

Vi kommer nok aldrig til at holde jul sammen igen, altså alle 3 – så i år skulle vi jo finde ud af hvem der skulle have V juleaften. Jeg var bange for at det ville blive til en kamp omkring juleaften, for vi vil jo begge gerne have ham, men der var slet ingenting. Villian skal holde jul hos min familie i år, yaaaaay! Jeg ringede til min mutti med det samme, og vi kunne slet ikke få armene ned. Jeg ved godt at jeg så skal undvære ham næste år, men så må jeg tage en døgnvagt, og så holde jul med ham dagen efter (d. 25), det skal nok gå. Jeg kan ikke forestille mig en jul uden V, men sådan er det, Villian er heldigvis glad uanset hvor han er, om det er hos mor eller far. Men når jeg ikke kan få ham, så vil jeg hellere arbejde.

Jeg kommer til at skulle undvære ham Nytårsaften, men altså, hellere have ham til jul end til nytår, selvom jeg selvfølgelig helst gerne vil have ham både til nytår og jul. Til nytår får jeg istedet besøg af mine to bedste veninder, Malene og Kristine. Det bliver stille og roligt i år, bare os 3, med god mad og vin; og så skal jeg selvfølgelig tæve dem i en omgang 500!

Men yay for os, vi skal fejre jul sammen igen i år, hallelujah! Jeg glæder mig så meget…

Den super sprøde vinterjakke som Villian er iført er fra Kids-world.dk, og mærket er En fant- den er virkelig lækker, og virkelig varm. Den kan købes, her
pa142007
pa141999

unavngivet

1 kommentar

  • I see you don’t monetize your blog, don’t waste your traffic, you can earn additional bucks
    every month because you’ve got hi quality content.

    If you want to know how to make extra bucks, search for: Boorfe’s tips best adsense alternative

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE VIPPER ROCKER - SANZI BEAUTY..