BLACK FRIDAY - 20% PÅ ALT !!!!! (MINE FAVORITTER)

BLACK WEEKEND! STADIG 70% RABAT + SE MINE KØB

picmonkey-sample-2KØB DET HER: Tracksuit, her / Satin nat-sæt, her / Stribet satin nat-sæt, her / Jumpsuit, her / Højtaljede stribede jeans, her / taljebælte, her / Mickey mouse bluse, her

Hi guys! Jeg håber i nød jeres Black friday, og at i fik sparet en masse procenter. Hvis ikke, så kan jeg trøste jer med, at der stadig er procenter i de fleste butikker og webshops, boohoo har fx Black weekend, så der er en masse penge at spare hele weekenden. Jeg har faktisk aldrig shoppet på boohoo før, men i går faldt jeg lige over siden, og nøj hvor har de mange flotte ting derinde,  altså tøj, smykker, taske osv – både til mænd, kvinder og børn (henvender sig nok mest til kvinder).

Jeg fik købt en masse i går, mere end i faktisk ser på billedet, men de overstående er mine favoritter, og jeg glæder mig til at modtage tøjet med posten. Der er direkte links ovenover, og et link (her), så i kommer direkte ind på boohoos webshop med procenter.

God shopping venner, og god weekend. 
skaermbillede-2017-11-25-kl-10-14-20
Hvis i vil se mine favorit-køb fra i går, så klik, her.

unavngivet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK FRIDAY - 20% PÅ ALT !!!!! (MINE FAVORITTER)