Q&A - Ser du en fyr for tiden?

NU BEGYNDER DET…. BRRRRR…

annonce for molash
image

Hi guys! Er jeg den eneste som er kommet i julestemning? Det gik lige op for mig i går, at… at… DET SNART ER JUL! Villian og jeg går virkelig til den herhjemme med julemad, (lidt for meget snoller), julesang og alt hvad der nu hører til i juletiden.

I går var Villian, hans bedste ven, min veninde og jeg i tivoli friheden; og WOW siger jeg bare… Er i vimmer bimmer, der er virkelig gang i julen derinde, hold nu op hvor var det flot og fantastisk! Hvis i ikke er kommet i julestemning endnu, så kan jeg bestemt anbefale jer at tage derind, der er pyntet op med lys, nisser, julemænd, juletræer osv… Der er skal i i hvert fald nok komme i stemning, det kan jeg love jer for! Villian var helt oppe og køre, der var simpelthen så flot.

Det eneste minus ved julen eller generelt vinteren, det er kulden. Gud hvor jeg hader det. Det minder mig nemlig om, at vi skal leve i kulde helt frem til omkring marts, og hver gang vi rammer vinteren er jeg bare like… NOOOOO!!! I freaking hate it. Jeg er en frossenpind, og jeg fryser seriøst altid.. brrrrrh.. I år har jeg heldigvis fået skaffet mig en helt fantastisk vinterjakke, den er simpelthen så varm, og jeg fryser OVERHOVED ikke når jeg har den på. Lige et sidesport, for hey, udover det; vågnede i så også op til sne i morges?! Det gjorde vi, og vi var ellevilde, ah… Villian var nok mest, Men på hans vegne blev jeg super glad, og sne er jo hyggeligt, det jo jul for filan.

Jakken er fra MOLASH, og det er en Navy Cedrico Coyan vinterjakke.
image
Jakken er en dejlig varm og vandtæt dunvinterjakke fra Cedrico Oslo. Den er funktionel og holdbar med et ru, moderne og urban look. Uanset om du har brug for et vandafvisende lag, eller beskyttelse mod kolde vinde, giver jakken masser af plads til et isolerende og åndbart lag indenunder.
Vinterjakken er meget praktisk og kan også bruges som en overgangsjakke om efteråret, om vinter og om foråret.
Jakken har en kaninpels inde i hætten og en lækker vaskebjørn på kanten af hætten. Al pels og hætten kan fjernes, afhængig af vejret. (se alle deres jakker, her)

image
image
image
image
Køb jakken herNavy Cedrico Coyan vinterjakke

unavngivet
Indlægget kan være sponsoreret eller indeholde Affiliate links. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Q&A - Ser du en fyr for tiden?