JEG SKAL HAVE LAVET BRYSTER I MORGEN! MERE NERVØS END NOGENSINDE.

SÅDAN GIK MIN BRYSTOPERATION!

351e8edd-6f1e-4db1-a38e-4bc7194c06dbHi guys. Så er jeg endelig kommet tilbage til Aarhus, hvilket er skønt, specielt når man er sådan lidt halvsmadret efter operationen (Hvis i ikke lige har fået med hvad jeg skulle have lavet, så læs mit tidligere indlæg, her). Jeg er så glad for at jeg fik det gjort, for det er simpelthen blevet så flot og jeg er fuldt ud tilfreds! Endnu engang har Jesper Trillinggaard formået at gøre mig tilfreds med sit arbejde, han er så dygtig og det var slet ikke slemt at ligge inde på bordet kun med lokalbedøvelse.

I torsdags inden jeg skulle køre til København gik jeg helt panik, den var virkelig slem, så slem at jeg overvejede stærkt at aflyse operationen. Jeg ringede til stort set alle mine veninder og familie, for at høre hvad jeg skulle gøre, for jeg var simpelthen så nervøs for at skulle være vågen under operationen – tanken om det gav mig myrekryb!! Jeg ringede faktisk til Nygart for at aflyse på grund af mit panikanfald, så turde jeg jo ikke. Men sygeplejersken fik ro på mig, og forklarede mig hvordan det hele ville forløbe, og det gjorde mig roligt. Derudover har jeg en masse søde følgere som har skrevet om deres forløb, og om hvordan det var at ligge vågen – og alle var bare sådan “Anna, det er slet ikke slemt! Du skal nok klare det”. Den slags beskeder kan virkelig gøre meget, for det hjalp mig, der kom ro.

Jeg valgte at køre torsdag, og jeg var slet ikke nervøs, faktisk så glædede jeg mig bare til at se min veninde. Da jeg ankom til Amager tog min veninde og jeg ind på en bar hvor vi snakkede og spillede meyer! Det var så hyggeligt, men det er det altid når jeg er i hendes selskab. Da det blev fredag var jeg lidt nervøs, men slet ikke så meget som dagen før. Jeg tog det stille og roligt, og da jeg kom ind til Nygart fik jeg en pille som gjorde mig helt groggy, hvilket var dejligt, så kunne jeg slappe helt af.

Jeg tog musik med ind på operationsstuen, men det fik jeg slet ikke brug for! Jeg lå faktisk bare og snakkede med kirurgen og sygeplejerskerne under operationen, så det var slet ikke ubehageligt. Operationen foregik under lokalbedøvelse, og jeg var som sagt vågen. I ved hvor nervøs jeg var, og se hvor fint det gik! Til jer som skal “udsættes” for lignende i fremtiden, så skal i lade vær’ med at frygte, for det er virkelig ikke slemt, på ingen måde. Fredag aften, lørdag og søndag havde jeg ondt, men i dag gør det ikke rigtig ondt. Det niver lidt, så smerterne har heller ikke været slemme! Jeg har endda været i skole i dag, yay. Altså ikke “yay” til skole, men yay at jeg ikke har ondt.

Anyway… Da Jesper Trillinggaard havde gjort sit arbejde fik jeg lige lov til at se dem inden de blev pakket ind, og mine bryster er simpelthen blevet så flotte! Som sagt, så er jeg endnu engang tilfreds. Nygart kan virkelig anbefales! De er dygtige og super søde.

Operationen gik godt, og jeg er glaaad!

Som i kan se er jeg stadig lidt blå, men man får altid blå mærker efter en operation. Jeg gør i hvert fald 😉

026ae996-bd23-484a-abe7-7382d4840b4f

unavngivet

7 kommentarer

 • Helle

  Hej Anna. Hvorfor har du altid det plaster for. Ville nemlig gerne se dine ar hvor flotte deber blevet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej Anna.
  Hvor mange milliliter har du i dine bryster?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Landgång ärfestligt och mycket gott. Tyvärr äter jag det oftast numera bara när det är begravning. Gjorde en variant i julas, vill alltid ha leverpastej, brie, äggskivor, sallad, tomat, gurka och räkor på bla Kramiz Kristina F

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silvia

  Hvor er de flotte! Skal også have lavet mine hos Nygart om lidt, og er i tvivl om jeg skal vælge high profile eller medium profile i 300ml. Er dine high profile eller medium? Det er nemlig LIGE det look jeg drømmer om😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG SKAL HAVE LAVET BRYSTER I MORGEN! MERE NERVØS END NOGENSINDE.