DET ER VIRKELIG UNDERLIGT..

ER DET NU FORKERT AT GÅ I BAD MED SIT BARN??!

badeland
Hi guys! Så er den gal igen… Dorh, nogle gange så kan folk virkelig gøre mig målløse, og faktisk også lidt irriteret. De mennesker som irriterer mig allermest, er dem som bruger ens barn imod en under en konflikt eller lignende – det har vi jo set meget her på de sociale medier, hvilket er dybt forkert. Fair at folk har et behov for at skændes via. de sociale medier, men helt ærligt, at blande børn i det? Modbydeligt!

Anyway.. Det var faktisk ikke det som indlægget skulle handle om, men om et sjovt citat som jeg lagde op på IG i midten af denne uge – som jeg selv var flad af grin over. Villian og jeg var i bad, og så kigger Villian på mig med store øjne og siger “Mor, hvor er din tissemand? Er det nogle som har skåret den over?”. Ærligt, det var hylemorsomt! Børn har ingen filter, og jeg elsker det. De siger præcis hvad de tænker, og Villian kommer virkelig med nogle guldkorn. Derudover kom han med nogle andre kommentarer efterfølgende, i kan se hele vores samtale på Instagram hvor jeg lagde et sjovt billede op med hele samtalen.

Det gav selvfølgelig en masse kommentarer under billedet, men også i min indbakke, for det var jo sjaaawt. MEN MEN MEN, så kom der selvfølgelig en af de der irriterende-typer som undrede sig over hvorfor jeg gik i bad med mit barn? Det var hun dybt forarget over, og skrev faktisk ikke særlig pænt til mig – hun hentydede nærmest til at jeg var pædofil. Seriously?! Han er 3 år, selvfølgelig går jeg i bad med ham, det er super hyggeligt. Derudover, hvad havde hun regnet? fx hvis vi tog i svømmehal, skulle jeg så efterlade et treårigt barn inde hos de voksne mænd alene? Ej hold nu… Hun har tydeligvis ikke børn, det er stensikkert.

Hun slettede sin kommentar under mit billede kort tid efter, fordi at folk høvlede hende ned (hvilket var velfortjent). Men det stoppede hende ikke helt, for efterfølgende fik jeg den store tur og forargelse i min indbakke.

Hvis man ikke har noget pænt at sige, så burde man lukke munden – specielt i sådan et tilfælde her, det er da overhoved ikke fedt at få en hentydning til at man er pædofil.

_________________________________________________________________

29003511_1846319375441756_949849039_n
Btw guys! Har i set Telmores fede konkurrence? Hvis ikke, så skal jeg nok forklare det. I Telmores konkurrence kan i vinde præmier for 12.000 kroner OG et gavekort til Elgiganten på 2000 kroner. Se konkurrencen, og deltag i den HER.

unavngivet

4 kommentarer

 • Helena

  Det er der på ingen måde noget forkert i, min mor gik også i bad med mig og mine søskende. Så f**k folk der kalder dig sådan nogen ting, det siger mere om dem end det gør om dig, folk skulle skamme sig over deres opførsel til tider. Du en god mor Anna❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sus

  seriøs den kvinde har ikke et liv eller osse har hun nok ikke fået den kærlighed fra hendes egne forældre – at gå i bad med sit barn betyder da ikke man skal kaldes pædofil stop dog det betyder man kan hygge sig og få det sjovt plus ens barn syntes det hyggeligt når man bader sammen – har selv badet med min datter da hun var på Villians alder selv idag taler vi om det og griner lidt pga vi havde det faktisk hyle sjovt i badet 👍🏻👍🏻😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ELSKER at være i bad med mine 2 drenge, det er det mest naturlige i verden og hvis nogen tænker det er forkert så er det deres tankegang som er syg hvis de tænker det som noget perverst eller forkert at være i bad med sine børn,
  Vi leger med biler når vi er i bad, vi synger, vi griner, vi krammer, vi kan gøre alt det vi også gør med tøj på og det ser jeg intet galt med ! Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Kan vi få en opdatering på dine ar nu? Og hvorfor er din instagram og snapchat låst for private?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET ER VIRKELIG UNDERLIGT..