JEG INDRØMMER AT JEG IKKE ER DEN PERFEKTE MOR...

VILLIAN SKAL HAVE EN SØSTER ELLER BROR!


Hi guys! Jeg har jo siden at jeg fik Villian sagt, at jeg ikke ville have flere børn, hvilket mange folk har undret sig over. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har ikke et behov for at få et barn mere, sådan slet ikke. Jeg ved ikke om det har noget at gøre med at jeg er alenemor, eller fordi jeg fik en form for fødselsdepression da V blev født, kunne intet spise overhoved og sov ikke grundet hans kolik, seriøst det første år for mig var ikke altid sjovt. Jeg husker at jeg følte mig så alene. Meeeeeen, det kan jo være at når man finder den rigtige mand, så får man lysten til at få et barn mere, men hvis der kommer en næste gang, så skal det 100% være planlagt!

Anyway, det der bare går mig sådan lidt på er, at jeg så gerne vil have at han får en bror eller søster, for hvor må det være kedeligt at være enebarn? Jeg elsker jo at jeg har søskende, og min tvillingebror og jeg er jo lige gamle, så vi har jo altid haft hinanden at lege med! Jeg håber sådan at Martin og hans kæreste snart giver ham en lillebror eller lillesøster inden han bliver “for gammel”, kan i følge mig? Eller også håber jeg at jeg finder en mand som har et eller to børn i forvejen, det ville være helt perfekt. Men for V’s skyld, så håber jeg virkelig at han får en bror eller søster, og igen, det kan jo være at jeg ændre mening når jeg engang har fundet den rigtige, dog tror jeg virkelig at chancen er lille, meget lille. En ting er i hvert fald sikkert, så skal vi splitte barslen i to, for jeg skal ikke gå hjemme i et helt år igen, ha ha. Det lyder måske voldsomt, men sådan har jeg det, men aaah igen, måske får jeg det anderledes næste gang, who knows. Jeg elsker Villian overalt på jorden, så jeg har føler bare ikke det der behov for flere børn..

Men ej, selvom han ikke har eller måske ikke får nogle søskende, så har han heldigvis sine fætre og kusiner som han elsker, og hans allerbedste ven Zander, som er min bedste venindes søn, de er jævnaldrende og pisse dejlige sammen.

Fik i læst mit tidligere indlæg, hvor jeg fortæller om det der med at folk overdriver og gør alt rosenrødt på de sociale medier? Ellers kan det læses, her.


2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG INDRØMMER AT JEG IKKE ER DEN PERFEKTE MOR...