DE VILDESTE INDLÆG!

VIL SELV, KAN SELV – KLAR PARAT.

Sponsoreret af kids-world

Hi guys! Update herfra… Det er længe siden at jeg har lavet et indlæg som omhandler lille V, så i dag kommer det til at omhandle ham og hans udvikling. Jeg får mange spørgsmål omkring V, og i dette indlæg vil jeg prøve at besvare nogle af dem. Derudover kommer indlægget også til at omhandle vinterstuff, så vi alle er klar til vinter. 

Hvordan er din og Martins ordning?
Det har jeg faktisk nævnt et par gange, men lige pt har vi fået ny ordning grundet Martins nye arbejde. Før havde Martin ham hver mandag og hver anden weekend, men nu har vi skiftet til hver torsdag i stedet (og selvfølgelig stadig hver anden weekend). Men udover vores faste dage, så hjælper vi selvfølgelig hinanden hvis en af os skal noget, er syg eller lignende.

Har i et godt samarbejde?
Ja, vi har et godt samarbejde, heldigvis! Det betyder virkelig meget at man kan samarbejde når man nu har valgt at gå fra hinanden. Så det er helt fantastisk! Derudover trives Villian virkelig, både med vores ordning, men også samarbejdet. Han kan jo mærke at vi alle har det godt med hinanden, og igen. Det er SÅ vigtigt. Han er en glad lille trold, og simpelthen så kærlig og sød.

Er Villian meget selvstændig?
JA! Han er en meget bestemt herre, dog hører han altid efter. Men han er virkelig den der, vil selv og kan selv! (ved det meste i hvert fald), så ja… Han er meget selvstændig, også når det gælder leg, han elsker at gå op på værelset at lege selv, og der kan han faktisk sidde og hygge sig med sig selv i laaaang tid. Der kan han finde på at sige “Mor, jeg går lige op og leger.. ALENE”. Han er også selvstændig fx. med tøj, der vil han faktisk rigtig gerne være med til at vælge. Han har faktisk været med til at vælge sit vintertøj i år – ej okay, flyverdragten har jeg valgt, men jakken var HANS beslutning og faktisk også støvlerne som er af mærket hummel. Han havde samme jakke sidste år, og den er seriøst fantastisk, så det passer mig fint at vi har den igen i år. Den er flot og så er den varm! Det samme med flyverdragten, den er flot, varm og vildt dejlig! Så han er SÅ klar til vinter.

Når vi nu er inde på vintertøj, så tænker jeg at mange af jer nok er interesseret i at høre hvor det kan købes? Både jakken og flyverdragten er af mærket WHEAT, hvilket er et af mine yndlingsmærker, vi har virkelig meget tøj af det mærke. Det er kvalitetstøj, og så er det super flot.

Det hele er inde fra kids-world som altid har været min yndlings webshop, for de har simpelthen alt til børn. De har et kæmpe udvalg af børnetøj og børnestuff, og derudover har de et lækkert koncept, som jeg virkelig elsker – for man kan nemlig betale med BØRNEPENGE! Hvis jeg fx går ind og bestiller noget tøj nu, så kan jeg ved betalingen krydse af ved “Børnepenge Januar“, så trækker de første pengene der! Det er SÅ smart.

Hvis i kunne tænke jer at se HELE kids-worlds udvalg af flyverdragter, så tryk på linket HER.

Billedet nedenunder er fra sidste år, cutiepie. Tiden går så hurtig! De bliver så hurtigt store.. 

Lidt om Flyverdragten fra Wheat

Smart Wheat flyverdragt i ensfarvet sort.

Wheat flyverdragten har aftagelig hætte, påsat med sølvfarvede trykknapper. Hætten er foret med fleece og har en flot pelskant, der let kan knappes af. Hætten har desuden praktiske, justerbare elastikker i siderne så den kan sidde helt tæt til hovedet. Ved håndleddene er der smarte snefang, og ærmekanterne kan har praktiske velcrostropper. Buksebenene har smalle elastikkanter med justerbare elastikstropper til at sætte under vinterstøvlerne.

Wheat flyverdragten har også disse gode egenskaber.

  • Vandtæt med et vandsøjletryk på 10.000 mm
  • Åndbar med en åndbarhed på 8.000 g
  • Tapede sømme
  • Letvægtsvattering

Flyverdragten åbnes fortil med gennemgående lynlås, der har en indvendig og udvendig vindstolpe. I taljen er der en justerbar elastik, fortil er der lommer med klaplukninger og på venstre ærme er der en lynlåslomme. Flyverdragten er udstyret med reflekser på begge ben, venstre ærme og ud af højre lomme hænger der en reflekterende elg.

Indvendigt er flyverdragtens krop foret med lækkert fleece, og ærmerne samt benene er foret med glatvævet polyester. I nakken er der et praktisk navneskilt.

Btw.. Så kommer der snart en giveaway på Instagram! Glæd jer, det bliver så godt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE VILDESTE INDLÆG!